Aproximativ 17.000 de țigarete descoperite de poliţiştii de frontieră în PTF Calafat-Vidin, ascunse în două mijloace de transport

image_title_here
Aproximativ 17.000 de țigarete descoperite de poliţiştii de frontieră în PTF Calafat-Vidin, ascunse în două mijloace de transport

Poliţiştii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra unui autoturism și a unui microbuz, cantitatea totală de 16.960 de țigarete, ascunse și nedeclarate.

În data de 04.06.2024, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, s-au prezentat pentru a intra în țară doi cetățeni bulgari, în vârstă de 37 de ani, respectiv 54 de ani. Primul ca șofer al unui autoturism, iar celălalt conducea un microbuz.

image_title_here
Aproximativ 17.000 de țigarete descoperite de poliţiştii de frontieră în PTF Calafat-Vidin, ascunse în două mijloace de transport
În urma controalelor efectuate în comun cu polițiștii de frontieră bulgari și cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale Craiova-Echipe Mobile asupra mijloacelor de transport, a fost descoperită ascunsă, printre bagajele personale, cantitatea totală de 16.960 de țigarete (848 pachete de țigări). Țigările de diferite mărci aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, iar șoferii nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de aproximativ 19.504 lei, a fost indisponibilizată, iar şoferul microbuzului este cercetat pentru săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet, iar șoferul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă.Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.