Un bărbat a plătit 3.000 euro pentru mai multe documente false, cu care s-a prezentat în PTF Calafat-Vidin

image_title_here
Un bărbat a plătit 3.000 euro pentru mai multe documente false, cu care s-a prezentat în PTF Calafat-Vidin

Poliţiştii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au depistat un bărbat, pasager într-un autocar, care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport, o carte de identitate și un permis de conducere, toate false.

În data de 04.06.2024, în jurul orei 23.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind ca pasager într-un autocar ce aparține unei firme de transport persoane care efectuează curse regulate pe ruta Turcia-Germania, un bărbat în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, aceasta a prezentat un pașaport, o carte de identitate și un permis de conducere, cu însemnele autorităților din Spania. Din studiul documentelor, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că acestea sunt false, întrucât nu îndeplinesc condițiile de fond și formă ale unor documente autentice.

A fost efectuat controlul corporal și al bagajelor, dar nu au fost descoperite documente din care să reiasă identitatea reală a bărbatului.

În cadrul cercetărilor, persoana în cauză a declarat că este cetățean turc, în vârstă de 35 de ani și a procurat documentele de la un conațional, contra sumei de 3.000 de euro, deoarece avea intenția de a ajunge în Germania.

Firma de transport persoane a fost sancționată contravențional cu amendă, iar pasagerul a fost preluat de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



Follow us on Google News

About the Author

Dacă sunteți pasionat de un anumit subiect și doriți să-l împărtășiți cu lumea, bloguirea poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru. Cu dedicație și efort, vă puteți crea un blog de succes care vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.