News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prinşi în flagrant cu bunuri furate din şcoală. Au luat scaunul şi 3 unităţi de calculator

Prinşi în flagrant cu bunuri furate din şcoală. Au luat scaunul şi 3 unităţi de calculator


Trei tineri din Băileşti au fost prinşi în flagrant, azi-noapte, încărcaţi cu trei unităţi de calculator, un monitor LCD şi un scaun de birou. S-a stabilit că cei trei dăduseră „atacul” la Şcoala Generală Nr. 4 din localitate, pe numele celor trei fiind întocmite dosare penale pentru furt calificat.
Poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti, aflaţi în serviciul de patrulare, i-au depistat, azi-noapte, în jurul orei 01.00, pe Alin Guţu, de 25 de ani, Viorel Cioroianu, 22 de ani şi Cosmin Militaru, de 19 ani, toţi din localitate, care aveau asupra lor un scaun de birou, trei unităţi centrale de calculator, un monitor LCD şi o sursă de curent electric.
„În urma cercetărilor s-a stabilit că cei trei pătrunseseră cu puţin timp înainte, prin efracţie, în incinta Şcolii Generale nr. 4 Băileşti, de unde au sustras bunurile menţionate. Valoarea prejudiciului cauzat este de 1.800 lei şi a fost recuperat în totalitate prin restituirea bunurilor sustrase părţii vătămate”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate cu autorii în stare de libertate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu