News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Laptele bătut, sana şi chefirul intră în Programul "Cornul şi laptele" pentru preşcolari şi elevi

Laptele bătut, sana şi chefirul intră în Programul "Cornul şi laptele" pentru preşcolari şi elevi

Laptele bătut, sana şi chefirul au fost introduse de Guvern, prin ordonanţă de urgenţă, în Programul "Cornul şi laptele" destinat preşcolarilor din grădiniţe şi elevilor din învăţământul primar şi gimnazial aflaţi în sistemele educaţionale de stat şi private cu program normal de patru ore.

Pentru adăugarea categoriilor lapte bătut, sana şi chefir, Executivul a modificat, în şedinţa de miercuri, Ordonanţa de Urgenţă 96/2002 privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de patru ore.

"Totodată, actul normativ permite o mai mare flexibilitate în procedura de achiziţie publică pentru obţinerea unor preţuri cât mai competitive şi eficientizarea utilizării banilor publici", anunţă Biroul de presă al Guvernului, fără să enumere măsurile la care se face referire.

Sursa: Mediafax
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu