News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

S-a făcut “praf” cu BMW-ul la Radovan, iar acum este în spital

S-a făcut “praf” cu BMW-ul la Radovan, iar acum este în spital

Un craiovean de 56 de ani şi-a făcut BMW-ul praf, iar el a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma unui accident petrecut în această după-amiază, în localitatea Radovan. Potrivit poliţiştilor, evenimentul s-a produs pe fondul vitezei şi neatenţiei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj Marian Fusu-Mitrache, de 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism BMW dinspre Calafat către Craiova, pe DN 56,  într-o
curbă la stânga, pe direcţia sa de deplasare, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a rupt parapetul de protecţie şi s-a răsturnat. La faţa locului au ajuns echipaje de Descarcerare şi SMURD din cadrul ISU Dolj, şoferul fiind preluat şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost investigat întrucât este suspectat că ar fi suferit fracturi costale.

„Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei manifestată în conducere de şofer”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu