S-a făcut “praf” cu BMW-ul la Radovan, iar acum este în spital

Un craiovean de 56 de ani şi-a făcut BMW-ul praf, iar el a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma unui accident petrecut în această după-amiază, în localitatea Radovan. Potrivit poliţiştilor, evenimentul s-a produs pe fondul vitezei şi neatenţiei.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj Marian Fusu-Mitrache, de 56 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism BMW dinspre Calafat către Craiova, pe DN 56,  într-o
curbă la stânga, pe direcţia sa de deplasare, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, a rupt parapetul de protecţie şi s-a răsturnat. La faţa locului au ajuns echipaje de Descarcerare şi SMURD din cadrul ISU Dolj, şoferul fiind preluat şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost investigat întrucât este suspectat că ar fi suferit fracturi costale.

„Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei manifestată în conducere de şofer”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.