Un tânăr, de 21 de ani, din localitatea doljeană Desa, condamnat pentru tentativă de omor

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
Un tânăr, de 21 de ani, din localitatea doljeană Desa, a fost condamnat definitiv la cinci ani și trei luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat, după ce, în iulie 2012, i-a înfipt unui consătean în abdomen o bucată de fier-beton.
Procurorii doljeni au stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 iulie 2012, în apropierea unei discoteci din comună, Florin Curucu, de 22 de ani, din Desa, s-a luat la bătaie cu doi tineri. Cornel Ionuţ Sîrbu, de 20 de ani, l-a apărat pe Curucu şi i-a alungat pe cei doi bătăuşi, după care a plecat la un bar din apropiere. După puţin timp, în bar a intrat fratele celui pe care îl salvase, Cristian Curucu, care voia să afle de ce l-a lovit pe Florin. Sîrbu a încercat să-i explice că el este cel care i-a salvat fratele, însă Cristian nu l-a crezut și a încercat să-l lovească cu o scândură. Ulterior, Sîrbu şi-a chemat câţiva amici şi au plecat spre locuinţa fraţilor Curucu ca să se răzbune. Acolo, l-au găsit pe Florin Curucu, Sîrbu l-a lovit de mai multe ori, apoi a aruncat spre el cu o bucată de fier-beton. Fierul s-a înfipt în abdomenul lui Florin Curucu, tânărul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au reuşit să-i salveze viaţa. Pe 15 iulie, Sîrbu a fost arestat preventiv, iar o lună mai târziu a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat. A fost condamnat de Tribunalul Dolj la cinci ani și trei luni închisoare cu executare, pedeapsă care a rămas definitivă săptămâna trecută, printr-o hotărâre a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Sursa:gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.