News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Rulotă cu plăcuțe false de înmatriculare descoperită de polițiștii de frontieră la PTF Calafat

Rulotă cu plăcuțe false de înmatriculare descoperită de polițiștii de frontieră la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, aseară, la PTF Calafat,  o rulotă cu numere de înmatriculare false. Cetățeanul bulgar căruia îi aparține este acum, cercetat penal.

Potrivit reprezentanților Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj, aseară, în jurul orei 23.00, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Calafat, cetăţeanul bulgar Valentin D. în vârstă de 63 de ani, conducând ansamblul de vehicule format din autoturismul marca Chrysler Voyager şi rulota auto marca Knaus. Cu ocazia controlului de frontieră, poliţiştii doljeni au constatat că rulota marca Knaus este neînmatriculată şi are aplicată în fals o plăcuţă de înmatriculare în Olanda.

„Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat  sau  neînregistrat”, după cum au precizat reprezentanții STPF Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu