News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi sirieni ascunsi pe sub remorca unui autocamion, descoperiti la P.T.F. Calafat

Doi sirieni ascunsi pe sub remorca unui autocamion, descoperiti la P.T.F. Calafat

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascunsi sub un autocamion, pe osia remorcii, doi sirieni care incercau sa intre ilegal in Romania. Cei doi migranti au declarat ca, pentru a ajunge intr-un stat Schengen, au platit soferului turc suma de 9.500 euro.

In data de 12.04.2014, ora 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pentru a intra in tara, la volanul unui autocamion marca DAF, cetateanul turc Yaser O., in varsta de 39 ani.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra mijlocului de transport de catre echipa comuna formata din politisti de frontiera romani si bulgari au fost descoperite, ascunse pe osia tripla a remorcii autocamionului, doua persoane de sex masculin.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca cei in cauza sunt cetateni sirieni in varsta de 53, respectiv 51 de ani.

Acestia au declarat ca au fost preluati, in urma cu cateva zile, de catre soferul camionului dintr-o parcare din Turcia. Ei au calatorit in cabina autovehiculului impreuna cu soferul, acesta ascunzandu-i la controalele de frontiera pe osia remorcii. Pentru a ajunge intr-un stat Schengen, cei doi migranti au declarat ca au platit soferului suma de 9.500 de euro.

Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano - bulgar, barbatii au fost predati Politiei de Frontiera Bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu