Advertisement

Un migrant ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Calafat News
joi, mai 07, 2015 | 15:25 Last Updated 2015-05-07T12:25:27Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un bărbat, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

  În data de 06.05.2015, ora 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Volvo, un cetăţean turc în vârstă de 25 de ani.

Cu ocazia controlului de frontieră, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit ascuns, pe osia remorcii camionului, o persoană de sex masculin. Bărbatul nu aveau asupra sa niciun document de identitate şi nu vorbea nicio limbă de circulaţie internaţională, iar la cercetări, şoferul camionului a declarat că nu ştie cum a ajuns persoana respectivă pe osia mijlocului de transport.

Conform protocolului româno – bulgar, camionul, conducătorul auto şi persoana în cauză au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Un migrant ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement