News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Alfa Romeo căutat de italieni pentru confiscare depistat la PTF Calafat

Alfa Romeo căutat de italieni pentru confiscare depistat la PTF Calafat


Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat au depistat un autoturism marca Alfa Romeo, care figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene.

În data de 9.03.2016, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Leonid B., în vârstă de 44 ani, la volanul unui autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru o procedură judiciară, alertă introdusă de Italia. Faţă de cele constatate, cetăţeanul român  a declarat că nu are cunoştinţă despre situaţia autoturismului, el fiind doar şoferul acestuia.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar vehiculul, în valoare de 21.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu