Minor prins la volanul unei mașini furate

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus


Potrivit IPJ Dolj, azi-noapte, ora 1.25, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, în cadrul activităților de patrulare l-au prins în flagrant pe R. D., în vârstă de 15 ani, din localitate, care a sustras un autoturism pentru a se plimba, autoturism care era parcat pe o stradă din localitate, având cheile în contact şi portierele deschise. 

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de  folosință și conducerea unui autoturism fară a poseda permis de conducere.

Pentru a preîntâmpina astfel de evenimente, polițiștii doljeni vin în întâmpinarea cetățenilor cu următoarele recomandări:


  •  Parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate pe timpul nopţii sau în raza de acoperire a unor camera de luat vederi amplasate la sediile unor instituţii sau societăţi comerciale!
  • Montaţi un sistem de alarmă eficient!
  • Apelaţi la noile tehnici de marcare a componentelor exterioare ale autoturismului.
  • Nu lăsați la vedere în interiorul autoturismului bunuri de valoare (dispozitive antiradar, sisteme GPS, genţi, borsete, aparatură electonică, certificatul de înmatriculare şi cartea de identitate, etc.).
  • Chiar dacă părăsiți autoturismul pentru scurt timp (pe timpul achitării contravalorii conbustibilului în staţiile de alimentare cu carburanţi) acţionați sistemul de închidere a portierelor.
  • Pe perioada deplasării cu autoturismul, în special în cazul reprezentantelor de sex feminin, acţionați sistemul de închidere a uşilor. Astfel, veți evita să fiți deposedată la semafor de geanta aflată în interiorul maşinii.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.