News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Prins la volan cu o alcoolemie record

Prins la volan cu o alcoolemie record

Foto / ilustrație

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de 27/28 aprilie a.c., în jurul orei 03.30, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Poiana Mare, Desa și Ciupercenii Noi, aflându-se în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, în comuna Desa, l-au depistat pe S. Mădălin, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Prinţul Obrenovici, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Calafat unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu