Cetățean turc, căutat de autorităţile olandeze, depistat la P.T.F. Calafat cu paşaportul altei persoane


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetăţean turc, căutat de autorităţile olandeze, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un paşaport german ce aparţinea altei persoane, cu intenția de a ajunge în Germania.

În data de 03.02.2019, în jurul orei 10:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat- I.T.P.F.Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean german la volanul unui autoturism marca Volkswagen, având ca pasager un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport temporar eliberat de autorităţile din Germania.

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că pasagerul nu este unul şi acelaşi cu bărbatul din fotografia aplicată în paşaportul temporar prezentat pentru control, motiv pentru care a fost condus la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţeanul turc B.I., în vârstă de 45 ani, iar pe numele acestuia autorităţile din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi proxenetism.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţeanului turc, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.