News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cetățean turc, căutat de autorităţile olandeze, depistat la P.T.F. Calafat cu paşaportul altei persoane

Cetățean turc, căutat de autorităţile olandeze, depistat la P.T.F. Calafat cu paşaportul altei persoane


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat un cetăţean turc, căutat de autorităţile olandeze, care a încercat să intre ilegal în România, folosindu-se de un paşaport german ce aparţinea altei persoane, cu intenția de a ajunge în Germania.

În data de 03.02.2019, în jurul orei 10:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat- I.T.P.F.Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean german la volanul unui autoturism marca Volkswagen, având ca pasager un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport temporar eliberat de autorităţile din Germania.

Cu ocazia verificării documentelor de călătorie, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat că pasagerul nu este unul şi acelaşi cu bărbatul din fotografia aplicată în paşaportul temporar prezentat pentru control, motiv pentru care a fost condus la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţeanul turc B.I., în vârstă de 45 ani, iar pe numele acestuia autorităţile din Olanda au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi proxenetism.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţeanului turc, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu