News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Tânăr din comuna Maglavit, dat dispărut. A plecat în urmă cu patru luni de acasă și nu a mai revenit

Tânăr din comuna Maglavit, dat dispărut. A plecat în urmă cu patru luni de acasă și nu a mai revenit


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Maglavit, județul Dolj, este căutat de către polițiști, după ce ieri, mama acestuia a sesizat faptul că nu mai știe nimic despre fiul ei de aproximativ patru luni.

Femeia le-a spus oamenilor legii că tânărul a plecat de acasă, în Craiova unde urma să lucreze la o spălătorie auto.

„Ieri, 20 august, poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Cetate au fost sesizați de o femeie de 48 ani, din comuna Maglavit, cu privire la faptul că fiul său, Dulămea Cami Viorel, de 23 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu circa patru luni, în Craiova și nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că acesta ar fi plecat de la domiciliu pentru a se angaja la o spălătorie, în Craiova”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Semnalmentele tânărului sunt: 1,70 m înălțime, greutate 70 kg, păr scurt, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. 

Nu se cunosc hainele cu care acesta era îmbrăcat la momentul plecării.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu