Tânăr din comuna Maglavit, dat dispărut. A plecat în urmă cu patru luni de acasă și nu a mai revenit


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Maglavit, județul Dolj, este căutat de către polițiști, după ce ieri, mama acestuia a sesizat faptul că nu mai știe nimic despre fiul ei de aproximativ patru luni.

Femeia le-a spus oamenilor legii că tânărul a plecat de acasă, în Craiova unde urma să lucreze la o spălătorie auto.

„Ieri, 20 august, poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Cetate au fost sesizați de o femeie de 48 ani, din comuna Maglavit, cu privire la faptul că fiul său, Dulămea Cami Viorel, de 23 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu circa patru luni, în Craiova și nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că acesta ar fi plecat de la domiciliu pentru a se angaja la o spălătorie, în Craiova”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Semnalmentele tânărului sunt: 1,70 m înălțime, greutate 70 kg, păr scurt, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. 

Nu se cunosc hainele cu care acesta era îmbrăcat la momentul plecării.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.