Tânăr din comuna Maglavit, dat dispărut. A plecat în urmă cu patru luni de acasă și nu a mai revenit


Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Maglavit, județul Dolj, este căutat de către polițiști, după ce ieri, mama acestuia a sesizat faptul că nu mai știe nimic despre fiul ei de aproximativ patru luni.

Femeia le-a spus oamenilor legii că tânărul a plecat de acasă, în Craiova unde urma să lucreze la o spălătorie auto.

„Ieri, 20 august, poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Cetate au fost sesizați de o femeie de 48 ani, din comuna Maglavit, cu privire la faptul că fiul său, Dulămea Cami Viorel, de 23 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în urmă cu circa patru luni, în Craiova și nu a mai revenit. Din verificările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că acesta ar fi plecat de la domiciliu pentru a se angaja la o spălătorie, în Craiova”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Semnalmentele tânărului sunt: 1,70 m înălțime, greutate 70 kg, păr scurt, ochi căprui, față ovală, constituție atletică. 

Nu se cunosc hainele cu care acesta era îmbrăcat la momentul plecării.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.