Advertisement

Semiremoră căută de autoritățile din Danemarca, descoperită la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, august 26, 2019 | 12:16 Last Updated 2019-08-26T09:16:43Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Calafat - judeţul Dolj au depistat un cetăţean bulgar care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autocamion marca Man ce tracta o semiremorcă marca Lamberet, care figura ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autorităţile daneze.

În data de 24.08.2019, în jurul orei 21.30 la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat - I.T.P.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar M.Y., în vârstă de 44 de ani, la volanul unui autocamion, marca Man, ce tracta o semiremorcă marca Lamberet, fabricată în anul 2008.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la mijlocul de transport în cauză, în urma cărora au constatat că semiremorca figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Danemarca, la data de 20.12.2018.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că semiremorca nu îi aparține, el fiind angajatul unei firme de transport internațional și nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta era căutată de autorităţi.


În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire, iar semiremorca în valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F. Dolj, până la finalizarea cercetărilor.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Semiremoră căută de autoritățile din Danemarca, descoperită la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement