Advertisement

Directorul unui liceu din Calafat, acuzat că bea alcool în școală. Cum a fost filmat și ce spune în apărarea lui

Calafat News
joi, octombrie 03, 2019 | 16:49 Last Updated 2019-10-03T14:16:15Z

Directorul unui liceu din Calafat este acuzat că bea alcool în incinta unității de învățământ. În mai multe rânduri, a fost filmat şi fotografiat când nu se mai putea ține pe picioare. Cu toate acestea, directorul respinge ferm acuzațiile și susține că au fost momente când s-a simțit rău pentru că are probleme cu inima.

Cristian Ioneață este directorul Colegiului Tehnic “Ștefan Milcu” din anul 2017. Mai mulți profesori susțin că acesta nu numai că obișnuiește să consume alcool la școală, dar a fost văzut, în repetate rânduri, căzut prin curtea școlii. În spațiul public, directorul a apărut, de exemplu, într-o fotografie, prăbușit lângă portiera unei mașini.

În ultimele filmări apare chiar lângă un atelier al şcolii, la o masă, şi se clatină mai-mai să cadă de pe scaun.Profesor: “Nu de puţine ori l-am văzut beat”

Un coleg al directorului, profesorul Gigi Ifcovici, povestește că a fost o zi onomastică în şcoală, anul trecut, iar colegii l-au luat pe brațe pe Cristian Ioneață, l-au dus până la mașina lui, dar el a căzut lângă portieră. Același dascăl spune că inclusiv elevii l-ar fi văzut căzut pe director în curtea școlii. “Nu de puţine ori l-am văzut beat. Uneori abia se ţine pe picioare”, spune porfesorul.


Director: “Am probleme cu inima şi mi-a fost rău”

Cristian Ioneață respinge toate acuzațiile aduse și susține că nimeni nu poate demonstra că el a consumat alcool în incinta școlii. “Eu am probleme cu inima şi mi-a fost rău atunci. Mi-a pus cineva alcooltestul să vadă dacă am băut?”, spune, revoltat, profesorul, după ce a fost fost surprins clătinându-se la masă, în curtea şcolii.

Inspectoratul Școlar Dolj nu a primit până acum nicio sesizare legată de directorul acuzat de la Calafat.  La Colegiul Tehnic “Ștefan Milcu” din Calafat învață peste 600 de elevi.

sursa | cancan.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Directorul unui liceu din Calafat, acuzat că bea alcool în școală. Cum a fost filmat și ce spune în apărarea lui

Trending Now

Advertisement