Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat  au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 454 de bunuri, constând în articole vestimentare dar și încălțăminte tip sport, toate inscripționate cu numele unor firme consacrate și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

În seara de 07.04.2022, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui microbuz.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă, mai multe cutii din carton, care conțineau 368 de articole vestimentare și 86 de perechi de încălțăminte tip sport. Acestea  purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau șoferului mijlocului de transport, care a declarat polițiștilor de frontieră că nu  documente de proveniență pentru acestea.

Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 450.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.