Advertisement

Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Gigel Ciobanu
vineri, aprilie 08, 2022 | 23:46 Last Updated 2022-04-08T20:46:06Z

 Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Calafat  au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, 454 de bunuri, constând în articole vestimentare dar și încălțăminte tip sport, toate inscripționate cu numele unor firme consacrate și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

În seara de 07.04.2022, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean bulgar, în vârstă de 31 de ani, aflat la volanul unui microbuz.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă, mai multe cutii din carton, care conțineau 368 de articole vestimentare și 86 de perechi de încălțăminte tip sport. Acestea  purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a titularului de marcă.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că produsele respective aparțineau șoferului mijlocului de transport, care a declarat polițiștilor de frontieră că nu  documente de proveniență pentru acestea.

Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Bunurile sus-menționate, în valoare de aproximativ 450.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări față de cetățeanul bulgar, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate

Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bunuri contrafăcute, în valoare de 450.000 lei, descoperite la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement