Ţigări depistate ascunse în pragurile unui microbuz, la PTF Calafat

 Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, cantitatea de 12.200 de țigarete. Acestea erau ascunse în pragurile mijlocului de transport și în bagajele personale ale şoferului.  

Ţigări depistate ascunse în pragurile unui microbuz, la PTF Calafat

La data de 22.03.2023, în jurul orei 09.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, care transporta diverse bunuri.

În urma efectuării controlului de frontieră, colegii noștri au descoperit, ascunse și nedeclarate, în pragurile mijlocului de transport și în bagajele personale ale şoferului mai multe pachete cu tigări.

În urma inventarierii cantității de tigări, a rezultat cantitatea totală de 12.200 de țigarete (610 pachete), care aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență.

Ţigări depistate ascunse în pragurile unui microbuz, la PTF Calafat

În cauză, întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 14.030 lei, fost indisponibilizată de către polițiști, iar șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.