Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 10.000.000 lei, descoperite în P.T.F. Calafat

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

 Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra unor ansambluri rutiere, 20.210 bunuri contrafăcute, toate purtând însemnele unor firme cunoscute și care prezentau suspiciuni de contrafacere. Dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, acestea ar fi valorat 10.105.000 lei.

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 10.000.000 lei, descoperite în P.T.F. Calafat

În perioada 27-28.07.2023, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni români și un cetățean bulgar, care se aflau la volanul unor ansambluri rutiere.

Conform documentelor prezentate, șoferii transportau marfă în regim de coletărie, pe ruta Romania–Bulgaria–Slovacia.

Cu ocazia efectuării controlului mijloacelor de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentele de marfă ale acestora, în total 17 paleți pe care se aflau mai multe cutii de carton ce conțineau articole vestimentare, încălțăminte, marochinărie și flacoane de parfum.

Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 10.000.000 lei, descoperite în P.T.F. Calafat

În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 20.210 bunuri contrafăcute, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute, pentru care nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Bunurile, în valoare de 10.105.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, faţă de cei trei șoferi se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

About the Author

Pentru început, mă numesc Gigel! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și să râd (când e nevoie). Îmi place să ascult lucruri interesante pe care cineva le povestește, nu mă plictisesc așa ușor și plus la asta, cînd te afli într-o co…

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.