News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ziua informării preventive marcată cu „porţi deschise” la ISU Dolj

Ziua informării preventive marcată cu „porţi deschise” la ISU Dolj

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj organizează, astăzi, o serie de manifestări pentru a atrage atenţia populaţiei asupra efectelor neglijenţei şi improvizaţiilor. Asta pentru că, începând cu anul 2011, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a declarat fiecare zi de 13, care se suprapune cu ziua cu marţi, drept „Marţi 13 – Ziua Informării Preventive” în România.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj îşi „deschide porţile” la sediile Detaşamentelor de Pompieri 1 şi 2 din Craiova, Detaşamentul de Pompieri Calafat, Secţia de Pompieri Craiova, Secţia de Pompieri Segarcea, Secţia de Pompieri Băileşti şi Garda de Intervenţie Bechet. În plus, în centrele comerciale din Craiova vor fi amenajate puncte de informare preventivă.

„Din cauza neglijenţei, statisticile consemnează anual peste 200 de persoane decedate în urma incendiilor, cele mai frecvente cauze fiind defecţiunile sau improvizaţiile la instalaţiile electrice şi de gaze precum şi coşurile de fum necurăţate. Pentru a afla regulile de prevenire a incendiilor dar şi a altor situaţii de urgenţă şi pentru a vedea tehnica din dotarea pompierilor, îi aşteptăm pe toţi cetăţenii interesaţi la sediile subunităţilor noastre, dar şi la punctele de informare”, ne-a declarat mr. Florin Cocoşilă, ofiţer de presă al ISU Dolj.

Sursa:www.cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.