Advertisement

Moţăţei: Șofer băut, cu mașina în gard! Avea 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat

Calafat News
luni, decembrie 16, 2013 | 10:54 Last Updated 2013-12-16T08:54:37Z
Un bărbat de 47 de ani din Moțăței, într-o stare avansată de ebrietate, a intrat cu mașina în gardul unui imobil. Atât el, cât și pasagerul din dreapta, care era și el băut, au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, aseară, în jurul orei 22.15, pe DJ 561A, Băileşti-Pleniţa, în localitatea Moţăţei, Bogdan Stăncălie, de 47 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism Opel sub influenţa băuturilor alcoolice (1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat) a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă şi a lovit gardul unui imobil. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a ocupantului locului din dreapta faţă, Andrei Enache, de 26 de ani, din Moţăţei, care a avut o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat inspector principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Moţăţei: Șofer băut, cu mașina în gard! Avea 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat

Trending Now

Advertisement