Advertisement

Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Calafat News
luni, septembrie 21, 2015 | 19:27 Last Updated 2015-09-21T16:27:51Z

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un cetăţean din Ungaria care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 100 de euro.

În data de 19.09.2015, în jurul orei 00.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat – I.T.P.F. Giurgiu au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean ungur a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este Zoltan H., în vârstă de 37 de ani, cetăţean din Ungaria, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice. Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria.

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deținerea de valori falsificate în vederea punerii lor în circulație.
Comments
comments that appear the responsibility of the commentator
  • Bancnotă de 100 de euro falsă descoperită la P.T.F. Calafat

Trending Now

Advertisement