News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

" Împreună de Sărbători ! "

" Împreună de Sărbători ! "

(Foto: Radu Ghitulescu)

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, de la ora 17:00, la Casa de Cultură din Municipiul Calafat, s-a desfăşurat spectacolul " Împreună de Sărbători ! ", organizat de Asociaţia "Speranţei pentru Iulia Lazăr", cu acordul şi sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Muncipiului Calafat şi Biblioteca Muncipiului Calafat, cu scopul de a felicita şi mulţumi calafetenilor care s-au evidenţiat în diferite domenii de activitate.

  La realizarea spectacolului artistic, şi-au pus sufletul coordonator Marinela Carauleanu, instructor canto Ion Craiţoiu, maestru coregraf Ionel Garoafă împreuna cu Ansamblul Folcloric " Rozele Calafatului ", Ansamblul Folcloric "Brâulețul" din Ghidici şi soliştii vocali, (Chivu Maria Camelia, Ionuţ Bostangiu, Viviana Mititelu), ce i-au încântat pe calafetenii prezenţi în sală, cu un spectacol extraordinar de muzică, specific sărbătorilor de Crăciun.

Gazda acestui spectacol a fost doamna Mirabela Gagiu de la postul de televiziune GTV.

  La finalul acestei Gale, domnul Primar al Municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, a înmânat DIPLOME DE EXCELENŢĂ celor evidenţiaţi:


  •  Ansamblul Folcloric "Rozele Calafatului" şi coord. Marinela Carauleanu
  •  Ansamblul Folcloric "Brâulețul" din Ghidici 
  •  D-nul Cristian Baba
  •  Grupul Pinky şi d-na coord. Sorina Mihaela Kandinsky; 
  •  A.S. Viitorul Calafat şi d-nul antrenor de fotbal Claudiu Oncică;
  •  Grupul de judo şi d-nul prof. Alexandru Pop;
  •  Fam. Ghiţulescu Gabriela şi Radu;
  •  D-nul Ciobanu Gigel;
  •  D-nul Cristian Rudăreanu;
  • şi mulţi, mulţi alţi calafeteni, colaboratori şi invitaţi. 


  Acest spectacol a fost înregistrat de postul de televiziune GTV şi urmează să fie difuzat de sărbători şi poate fi urmărit şi de cei care nu au fost prezenţi în sală sau  sunt plecaţi în străinătate.
Mulţumiri organizatorilor acestui spectacol, colaboratorilor şi spectatorilor prezenti.


Sărbători fericite! La mulţi ani!
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu