" Împreună de Sărbători ! "

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus
(Foto: Radu Ghitulescu)

Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, de la ora 17:00, la Casa de Cultură din Municipiul Calafat, s-a desfăşurat spectacolul " Împreună de Sărbători ! ", organizat de Asociaţia "Speranţei pentru Iulia Lazăr", cu acordul şi sprijinul Primăriei şi Consiliului Local al Muncipiului Calafat şi Biblioteca Muncipiului Calafat, cu scopul de a felicita şi mulţumi calafetenilor care s-au evidenţiat în diferite domenii de activitate.

  La realizarea spectacolului artistic, şi-au pus sufletul coordonator Marinela Carauleanu, instructor canto Ion Craiţoiu, maestru coregraf Ionel Garoafă împreuna cu Ansamblul Folcloric " Rozele Calafatului ", Ansamblul Folcloric "Brâulețul" din Ghidici şi soliştii vocali, (Chivu Maria Camelia, Ionuţ Bostangiu, Viviana Mititelu), ce i-au încântat pe calafetenii prezenţi în sală, cu un spectacol extraordinar de muzică, specific sărbătorilor de Crăciun.

Gazda acestui spectacol a fost doamna Mirabela Gagiu de la postul de televiziune GTV.

  La finalul acestei Gale, domnul Primar al Municipiului Calafat, Lucian Ciobanu, a înmânat DIPLOME DE EXCELENŢĂ celor evidenţiaţi:


  •  Ansamblul Folcloric "Rozele Calafatului" şi coord. Marinela Carauleanu
  •  Ansamblul Folcloric "Brâulețul" din Ghidici 
  •  D-nul Cristian Baba
  •  Grupul Pinky şi d-na coord. Sorina Mihaela Kandinsky; 
  •  A.S. Viitorul Calafat şi d-nul antrenor de fotbal Claudiu Oncică;
  •  Grupul de judo şi d-nul prof. Alexandru Pop;
  •  Fam. Ghiţulescu Gabriela şi Radu;
  •  D-nul Ciobanu Gigel;
  •  D-nul Cristian Rudăreanu;
  • şi mulţi, mulţi alţi calafeteni, colaboratori şi invitaţi. 


  Acest spectacol a fost înregistrat de postul de televiziune GTV şi urmează să fie difuzat de sărbători şi poate fi urmărit şi de cei care nu au fost prezenţi în sală sau  sunt plecaţi în străinătate.




Mulţumiri organizatorilor acestui spectacol, colaboratorilor şi spectatorilor prezenti.


Sărbători fericite! La mulţi ani!

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.