Reţinuţi de poliţişti pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi tăinuire

 Polițiști din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis și un bărbat de 33 ani, din comuna Rast, bănuit de comiterea infracţiunii de tăinuire.

Reţinuţi de poliţişti pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi tăinuire.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 21/22 decembrie 2021, ar fi sustras cheile unui autoturism ce aparţine unui tânăr de 27 de ani, din Poiana Mare, în timp ce aceştia se aflau într-un imobil din comuna Tutunarii Vechi.

Ulterior ar fi sustras şi autoturiamul persoanei vătămate parcat în apropierea imobilului, pe care l-ar fi condus din comuna Tutunarii Vechi până în Municipiul Craiova, unde, cu ajutorul bărbatului de 33 de ani, l-ar fi înstrăinat unei alte persoane.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat, au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Trimiteți un comentariu

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.