Reţinuţi de poliţişti pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi tăinuire

 Polițiști din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis și un bărbat de 33 ani, din comuna Rast, bănuit de comiterea infracţiunii de tăinuire.

Reţinuţi de poliţişti pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi tăinuire.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 21/22 decembrie 2021, ar fi sustras cheile unui autoturism ce aparţine unui tânăr de 27 de ani, din Poiana Mare, în timp ce aceştia se aflau într-un imobil din comuna Tutunarii Vechi.

Ulterior ar fi sustras şi autoturiamul persoanei vătămate parcat în apropierea imobilului, pe care l-ar fi condus din comuna Tutunarii Vechi până în Municipiul Craiova, unde, cu ajutorul bărbatului de 33 de ani, l-ar fi înstrăinat unei alte persoane.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat, au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.