Accident cu patru mașini la Braniște

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Un șofer, de 39 de ani, domiciliat în județul Olt, a fost rănit ușor în urma unui accident produs ieri-dimineață, pe DN 56, în localitatea Braniște. În accident au fost implicate patru autoturisme: două care circulau dinspre Craiova spre Podari și două care circulau din sens opus.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, un bărbat, de 39 de ani, din Balș, care conducea o Dacia Logan către Podari, a semnalizat și a încetinit pentru a vira stânga, moment în care a fost lovit violent din spate de un Ford Ranger, condus în aceeași direcție de mers de un craiovean, de 34 de ani.

În urma impactului, autoturismul Dacia a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de un BMW condus din sens opus de un șofer, de 38 de ani, din municipiul Calafat. La rândul său, BMW-ul a fost lovit din spate de un Mercedes, care circula în aceeași direcție, la volanul căruia se afla un doljean, de 43 de ani, din Băilești. În urma impacului dintre Mercedes și BMW, acesta din urmă a fost proiectat pe marginea șoselei. Din fericire, în urma accidentului nici o persoană nu a suferit leziuni grave. Numai șoferul autoturismului Dacia a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii doljeni au precizat că, în urma primelor cercetări, polițiștii de la Rutieră au stabilit că responsabil pentru producerea accidentului este șoferul autoturismului Ford Ranger, care nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de Dacia Logan care circula în fața sa.

Oamenii legii au mai explicat că toți cei patru șoferi implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar și că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa / gds.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.